Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Αίγινα: Επική «διάσωση» αυτοκινήτου - Έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα για να το βγάλουν από τη θάλασσα

Ελλάδα

Μοναδικές εικόνες καταγράφηκαν την Παρασκευή στην Αίγινα όταν ένα αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα πιθανότατα επειδή ο οδηγός του δεν είχε τραβήξει το χειρόφρενο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου εξελίχθηκε αναμενόμενα με μια βάρκα να δένει το όχημα για να το μεταφέρει προς την παραλία.

Τα πράγματα, όμως, πήραν διαφορετική τροπή όταν διαπιστώθηκε ότι τα νερά ήταν τόσο ρηχά ώστε να μην είναι δυνατό η βάρκα να το φέρει μέχρι την παραλία.

Το εμπόδιο ξεπεράστηκε χάρη σε μια ομάδα πολιτών οι οποίοι έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα και τράβηξαν το αυτοκίνητο μέχρι την παραλία προκειμένου να το παραλάβει γερανός.

Δείτε το επικό βίντεο από την Αίγινα:

 

@maraislabonita Μια βολτα στο λιμανι της Αιγινας κανεις; #aegina #aeginaisland #islandertiktok #tiktok #car #caraccident #fun #funnyvideos #funny #summer #summer2023 ♬ Vougiouklaki...O glares - Savouidaki.m

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Φόρτωση άρθρων...