Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικοί έσωσαν εγκλωβισμένο σκύλο από την φωτιά

Ελλάδα

Στο μέτωπο της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στον οικισμό Λουτρό και τον οικισμό Λουτρά Τραϊανούπολης επικεντρώνουν το πρωί της Κυριακής την προσπάθειά τους οι πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες για δεύτερο 24ωρο στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιό, η κατάσταση στη δυτική άκρη του μετώπου προς Αγνάντια αλλά και νότια προς Νίψα είναι «λίγο πιο ελεγχόμενη». Ωστόσο, όπως τόνισε, «η πυρκαγία δεν θα είναι εύκολη, είναι τροφοδοτούμενη από τον αέρα. Ο αέρας είναι ο μεγάλος εχθρός των πυροσβεστών».

Μια από τις εικόνες που ξεχωρίζουν από την Αλεξανδρούπολη είναι αυτή που δείχνει αστυνομικούς να ελευθερώνουν εγκλωβισμένο σκύλο σε χωράφι που κάποιος άφησε πίσω. 

«Στη φωτια στην Αλεξανδρούπολη διατίθενται 25 περιπολικά, 5 δίκυκλα και 55 αστυνομικοί. Στιγμιότυπο από τον απεγκλωβισμό τετράποδου φίλου μας από περιφραγμένο οικόπεδο. Δεν αφήνουμε ζώα αβοήθητα, δεμένα ή εγκλωβισμένα», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανάρτησή της.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...