Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Αποφυλακίστηκε η Πόλα Ρούπα

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η Πόλα Ρούπα, καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο Θήβας έκανε δεκτή την αίτηση της για υφ’ όρων απόλυση. 

Βγαίνοντας από τις φυλακές αρχικά έκανε το σήμα της νίκης με το δεξί της χέρι και στη συνέχεια χαιρέτησε τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, στην Πόλα Ρούπα επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου δήλωσε ότι θα διαμένει. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για περιοχή εκτός των Αθηνών. 

Η Πόλα Ρούπα είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος το 2014, για την οποία είχε αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Τον Απρίλιο του 2021 η ποινή της μειώθηκε σε έξι χρόνια και τρεις μήνες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γλυφάδα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν άνδρα από έμφραγμα - Το ευχαριστώ της συζύγου του (βίντεο)

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα στη Γλυφάδα ο οποίος υπέστη έμφραγμα. Στο βίντεο φαίνεται ο ...

Φόρτωση άρθρων...