Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Αργυρούπολη: Εμπρησμός τα ξημερώματα σε πέντε αυτοκίνητα

Ελλάδα

Στόχος αγνώστων εμπρηστών έγιναν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα πέντε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Αργυρούπολη.

Οι επίδοξοι εμπρηστές προσέγγιζαν τα οχήματα και τοποθετούσαν στουπιά εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό κάτω από τη μηχανή, τα άναβαν και μετά από λίγο ξεσπούσε πυρκαγιά. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα όπου κατέσβησαν τις εστίες φωτιάς που προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

fotia_argyroupoli

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, αναζητώντας τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Φόρτωση άρθρων...