Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δεμένα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων

Ισχυροί άνεμοι που φτάνουν ακόμη και τα 9 μποφόρ έχουν προκαλέσει προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς κρατούν τα πλοία δεμένα στα λιμάνια.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι άνεμοι φθάνουν πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ. Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωϊνά δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό.

Ακόμα, από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες και από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο Super Jet για Κέα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές η τροποποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Φόρτωση άρθρων...