Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Δολοφονία Κατσουρή: «Βρέθηκε αίμα του Μιχάλη σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν»

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια έπειτα από επίθεση Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με Έλληνες συνεργούς.

Στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το DNA υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα, σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega. Το ρεπορτάζ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο των συλληφθέντων σε κροατικό μέσο.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των Κροατών χούλιγκαν βρέθηκε αίμα το οποίο ανήκει στον Μιχάλη Κατσουρή. 

Αξιωματικοί της Αστυνομίας μιλούν για ένα καταλυτικό στοιχείο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, όμως, αυτό που δυσχεραίνει την έρευνα των Αρχών είναι το γεγονός πως στο μαχαίρι έχει βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη ατόμου, άγνωστου μέχρι στιγμής.

Από εξέταση του κινητού τηλεφώνου ενός άλλου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε δεύτερη φάση, βρέθηκαν μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα -ασύλληπτα έως σήμερα- και τα οποία όπως αναφέρεται στα μηνύματα, γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη Κατσουρή.

Αυτά τα τρία πρόσωπα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες μέρες.

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Mega:

Επιβεβαιώνει ο δικηγόρος των «Bad Blue Boys»

Ο δικηγόρος των συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αθανάσιος Καϋμενάκης, επιβεβαίωσε τα παραπάνω μιλώντας στο κροατικό μέσο vecernji.hr. Ο δικηγόρος ανέφερε πως: «Τώρα που παίζεται μια παρτίδα σκάκι, απευθύνω έκκληση για προσεκτικό ρεπορτάζ στην υπόθεση αυτή. Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι βρέθηκε φονικό όπλο, κάτι που είναι αναληθές και προκαλεί μεγάλη ζημιά. Βρέθηκαν δύο μαχαίρια και στο ένα από αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει επιβεβαιωθεί το DNA του δολοφονηθέντος».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: «Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος», ισχυρίζεται ο 23χρονος πατέρας

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού βρίσκονται οι νεαροί γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Ο...

Αχαΐα: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις – Την είχε απειλήσει με όπλο

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Ερυμάνθου Αχαΐας. Αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του. Όπως υποστήριξε...

Ακράτα: Συνελήφθη 74χρονος για επτά εμπρησμούς

Στη σύλληψη ενός 74χρονου προχώρησαν οι Αρχές. Ο εν λόγω άνδρας θεωρείται υπαίτιος για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ...

Φόρτωση άρθρων...