Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Δούκας: Τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών δεν θα σβηστούν από τη μνήμη μας - Θα εισηγηθώ τη δημιουργία μνημείου

«Μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Ο Δήμος Αθηναίων θα φροντίσει με πράξεις, ώστε τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών να μην σβηστούν ποτέ από τη συλλογική μας μνήμη», τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε δήλωσή του μετά τις αντιδράσεις για το σβήσιμο των ονομάτων των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

«Σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα εισηγηθώ τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα των Τεμπών», προσθέτει ο Χάρης Δούκας. 

«Ο Δήμος Αθηναίων ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των πολιτών για την απονομή δικαιοσύνης», καταλήγει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Τα ονόματα είχαν γραφτεί χθες μπροστά στον μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και σβήστηκαν από συνεργείο του Δήμου, το οποίο κάλεσε ο φρούραρχος της Βουλής. Σήμερα το μεσημέρι φοιτητές έγραψαν ξανά τα ονόματα των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 31χρονου

Οι στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτηρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Οι ...

Στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο συζητήθηκε η περικοπή δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα σε συνταξιούχους

Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) θα αποφασίσει για το εάν είναι συνταγματική ή όχι η κατάργηση των τριών δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής άδειας) στις επικουρικ...

Φόρτωση άρθρων...