Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ένταση στην Ευελπίδων ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και την Aστυνομία

Ένταση επικρατεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρίσκονται οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα μέτρα και σήμερα στα δικαστήρια είναι δρακόντεια, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται εντός των δικαστηρίων ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο μπλε κλούβες της αστυνομίας. 

Από τις 12:30 περίπου, οπαδοί της ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά από το χθεσινό κάλεσμα των οργανωμένων, πριν την κηδεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που θα τελεστεί στις 17:00 στην Ελευσίνα.

Πριν από λίγη ώρα δημιουργήθηκε ένταση με τους οπαδούς της Ένωσης να πετούν μπουκάλια και αντικείμενα προς την αστυνομία, αλλά και τους δημοσιογράφους που βρίσκονται συγκεντρωμένοι.

Οπαδοί πέταξαν μπουκάλια με νερό προς το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων και των τηλεοπτικών συνεργείων κι επιτέθηκαν φραστικά κυρίως στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η ένταση έχει εκτονωθεί και οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αποσυρθεί στο παρκάκι απέναντι από την Ευελπίδων.

Νωρίτερα, οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν. Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί τις τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...