Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Λάρισα: Εξιτήριο για την 43χρονη που κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της

Ελλάδα

Εξιτήριο έλαβε χθες από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη αστυνομικός που κακοποιήθηκε από τον 53χρονο σύζυγο της πριν από μια εβδομάδα. Η γυναίκα υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε δεύτερη αξονική τομογραφία και αφού εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς, το απόγευμα της ίδιας μέρας έλαβε εξιτήριο.

Ακόμα, χθες ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ολοκλήρωσε την έκθεση στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλίας, ενώ θα τεθεί και σε μακροχρόνιο πρόγραμμα οργανικής αποκατάστασης δεδομένης της κατάστασης της ως πολυτραυματίας.

Η γυναίκα και τα παιδιά της λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη από τις πρώτες μέρες του συμβάντος, σύμφωνα με το LarissaNet. 

Την ίδια ώρα, ο 53χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...