Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας μετά το μπλόκο των αγροτών στο ύψος της Αταλάντης

Ελλάδα

Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας προχώρησαν και σήμερα οι αγρότες στο μπλόκο της Αταλάντης Φθιώτιδας. Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα τους, προχώρησαν και σήμερα σε συμβολικό αποκλεισμό του ενός ρεύματος κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς Αθήνα, σύμφωνα με το tvstar.

Από χθες το μπλόκο ενισχύθηκε ενώ σήμερα περιμένουν και άλλους αγρότες με τα τρακτέρ τους από τα γύρω χωριά.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 16:00.

Παράλληλα, οι μελισσοκόμοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λαμία και στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους δημιούργησαν ένα κομβόι με δεκάδες οχήματα προκαλώντας ασφυξία στο κέντρο της πόλης. 

Ακόμα, επέδωσαν ψήφισμα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και απειλούν να επανέλθουν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ζητώντας από την πολιτεία να πάρει μέτρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Φόρτωση άρθρων...