Σαββάτο
10 Ιουνίου 2023

Eπίθεση με μπογιές στην κατοικία του βουλευτή της Ν.Δ., Σάββα Αναστασιάδη

Επίθεση με μπογιές στην κατοικία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Θεσσαλονίκης και προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Σάββα Αναστασιάδη, πραγματοποίησαν άγνωστοι.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, οι δράστες πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Άνω Τούμπα. 

Ο Σάββας Αναστασιάδης ενημέρωσε άμεσα για το συμβάν τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.
Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε, με ανάρτηση στο διαδίκτυο, η αυτοαπακολούμενη αναρχική συλλογικότητα «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης».

Ανάλογη επίθεση με μπογιές, για τον ίδιο λόγο, είχε προηγηθεί λίγες μέρες νωρίτερα από την ίδια συλλογικότητα στο επαγγελματικό γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Φινοκαλιώτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των δώδεκα κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή και των δώδεκα κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, προτείνει η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ...

Φόρτωση άρθρων...