Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Eπίθεση με μπογιές στην κατοικία του βουλευτή της Ν.Δ., Σάββα Αναστασιάδη

Επίθεση με μπογιές στην κατοικία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Θεσσαλονίκης και προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Σάββα Αναστασιάδη, πραγματοποίησαν άγνωστοι.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, οι δράστες πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Άνω Τούμπα. 

Ο Σάββας Αναστασιάδης ενημέρωσε άμεσα για το συμβάν τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.
Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε, με ανάρτηση στο διαδίκτυο, η αυτοαπακολούμενη αναρχική συλλογικότητα «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης».

Ανάλογη επίθεση με μπογιές, για τον ίδιο λόγο, είχε προηγηθεί λίγες μέρες νωρίτερα από την ίδια συλλογικότητα στο επαγγελματικό γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Φινοκαλιώτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίγιο: 36χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια γυναικά στην περιοχή του Αιγίου μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Ολα έγιναν χθες, όταν το Α.Τ. Αιγιαλείας ενημερώθηκε από το Γ.Ν. Αιγίου...

Πάτρα: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε σούπερ μάρκετ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο ενός εργαζόμενου στο κατάστημα, με αποτέλεσμα στο ση...

Φόρτωση άρθρων...