Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Έρχονται νέες συλλήψεις - Η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στα πρόσωπα που εμπλέκονται με την φωτοβολίδα

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τα επεισόδια και τον τραυματισμό του αστυνομικού στον Ρέντη. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις, καθώς φαίνεται ότι οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονται κοντά στα πρόσωπα που εμπλέκονται με την φωτοβολίδα που έριξε ο 18χρονος, όπως αρχικά είχε ο ίδιος ισχυριστεί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» μίλησε στο «Live News» στο MEGA για τις έρευνες της αστυνομίας που αφορούν τον τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη.

Η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει την ανάλυση του υλικού που έχει στα χέρια της για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Κεντρικός στόχος των ερευνών είναι ο προσδιορισμός της ταυτότητας του καθοδηγητή των επεισοδίων που έγιναν στου Ρέντη. 

Κρίσιμες θεωρούνται οι μαρτυρίες άλλων προσαχθέντων ή συλληφθέντων. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, υπάρχουν άτυπες καταθέσεις και μαρτυρίες που προσδιορίζουν την ταυτότητα του καθοδηγητή.

Σημαντικό σημείο είναι το αίτημα του 18χρονου να μπει τόσο ο ίδιος και ίσως και κάποιο συγγενικό του πρόσωπο σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό. Από τις πρώτες ώρες αφέθηκε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι και κάποιο συγγενικό πρόσωπο που έχει οργανώσει την επίθεση στου Ρέντη.

Οι έρευνες εστιάζουν στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο έχει προβάλλει άλλοθι ότι την κρίσιμη ώρα ήταν σε άλλο χώρο. Όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «Live News» πήγε στον εν λόγω χώρο με μία διαφορά χρόνου 40-50 λεπτών αργότερα της λήξης των επεισοδίων στου Ρέντη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...