Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Εύβοια: Έπιασαν τον 49χρονο που πυροβόλησε το αστυνομικό τμήμα στο Αλιβέρι

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, στην Εύβοια, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι γνωστός στις Αρχές. Πριν από λίγο καιρό, οι αστυνομικοί φέρεται να τον είχαν σταματήσει για έλεγχο, γεγονός που τον εξόργισε, με αποτέλεσμα χθες βράδυ να πάρει το όπλο και να πυροβολήσει κατά του Αστυνομικού Τμήματος.

Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά με την καραμπίνα του. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά διαλύθηκε η τζαμαρία στην πρόσοψη του Αστυνομικού Τμήματος.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από το βιντεοληπτικό υλικό στις κάμερες ασφαλείας τόσο του ΑΤ, όσο και παρακείμενων σπιτιών και καταστημάτων.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...