Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Εύβοια: Νέα απόπειρα αρπαγής μαθήτριας - Την έσωσε η μητέρα της

Ελλάδα

Άλλαξαν ώρα και περιοχή οι αδίστακτοι επίδοξοι αρπαγείς ανήλικων μαθητών. Από την κεντρική και βόρεια Εύβοια όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες γονέων και μαθητών -που αποκάλυψε το evia online -επιχείρησαν σε τρείς τελικά περιπτώσεις, ανεπιτυχώς να υλοποιήσουν τα αρρωστημένα σχέδια τους, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη Ν. Αρτάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online, το πρωί μητέρα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την ώρα που μπαίνανε με τα παιδιά στο αυτοκίνητο για να πάνε στο σχολείο, σταμάτησε ένα ασημί βανάκι μπροστά στην κόρη της, κλείνοντας της τον δρόμο. Ο οδηγός κατέβασε το τζάμι για να της μιλήσει. Ήταν ένας νεαρός μελαχρινός, που δεν είχε προσέξει την μητέρα ότι ήταν παρούσα. Η μητέρα εμφανώς αναστατωμένη μίλησε δυνατά στην ανήλικη κόρη της. Τότε ο μελαχρινός οδηγός του κλειστού αυτοκινήτου, που διαπίστωσε ότι τον κοιτούσε, γκάζωσε και έφυγε. Όπως ανέφερε στην αστυνομία η πινακίδα ξεκινούσε από ΥΝΟ. Δυστυχώς δεν συγκράτησε το νούμερο αλλά η αστυνομία που βρίσκεται σε συναγερμό αναλύοντας όλα τα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι από την στιγμή που το evia online αποκάλυψε το περιστατικό της απόπειρας αρπαγής ανήλικης μαθήτριας στο χωριό Τριάδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Ακολούθησαν 2 ακόμα παρόμοια συμβάντα στην περιοχή της Λίμνης στο δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας. Οι γονείς είναι αναστατωμένοι και ανησυχούν.

Ήδη οι περιγραφές που έχουν στα χέρια τους από τα παιδιά, ενός άντρα γύρω στα 50, κοντό, με καστανά αραιωμένα μαλλιά και ανοιχτά μάτια, με μικρό μουστάκι που μιλούσε κανονικά άριστα Ελληνικά, όπως και οι περιγραφές των υπολοίπων έχουν μπεί στις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας, Ταυτόχρονα σκανάρονται και τα αυτοκίνητα, ένα γκρι βαν χωρίς πινακίδες , ένα μαύρο τζιπ όπως και ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, με φιμέ τζάμια που ήταν χαμηλωμένο και είχε χοντρή εξάτμιση σύμφωνα με τις αρχικές καταγγελίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online, η ΕΛ.ΑΣ. – παρά την σιγή για το θέμα αυτό που τηρεί- έχει επεξεργαστεί ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης τυχόν νέων προσπαθειών αρπαγής παιδιών.

Οι κάμερες που υπάρχουν στα λιμάνια όπως και στις γέφυρες που συνδέουν την Εύβοια με την ηπειρωτική αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία των διαδρομών έχουν ξεσκονιστεί. Ταυτόχρονα πέραν των εντολών που έχουν δοθεί στα κατά τόπους τμήματα για αυξημένη επαγρύπνηση υπάρχουν αυτοκίνητα της ασφάλειας που σαρώνουν το οδικό δίκτυο κυρίως μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση από 3 έως 111 έτη στους έξι ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Ποινές φυλάκισης από 3 έως 111 έτη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στους έξι ενόχους για το Μάτι ωστόσο εκτιτέα είναι μόνο τα 5 έτη. Ακόμα, ανακοινώθηκε ότι οι ...

Φόρτωση άρθρων...