Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Φωτιά σε δασική έκταση στη Νέα Πέραμο: Βελτιωμένη η εικόνα στο πύρινο μέτωπο (Videos&Photos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, σε δασική έκταση στη Νέα Πέραμο δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του 29ου χιλιομέτρου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός, ενώ από την Τροχαία διακόπηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Κόρινθο, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τον κόμβο Νέας Περάμου. Στο Τμήμα αυτό η κυκλοφορία εκτρεπόταν από την παλαιά εθνική οδό.

Φωτιά σε δασική έκταση στη Νέα Πέραμο

Με νεότερο μήνυμα της Τροχαίας επισημάνθηκε ότι πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων από την περιοχή της Νεάς Περάμου διεξάγεται από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου.

Πληροφορίες αναφέρουν η πυρκαγιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο το οποίο άρπαξε φωτιά και λόγω του αέρα οι φλόγες επεκτάθηκαν σε ξερά χόρτα στην πλαγιά.

Φωτιά σε δασική έκταση στη Νέα Πέραμο

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, χωρίς όμως να απειλούνται άμεσα μέχρι τις 4 το πρωί.

Φωτιά σε δασική έκταση στη Νέα Πέραμο

Επί τόπου επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 24 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο, ενώ από αέρος έχουν κινητοποιηθεί δύο αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατά τις 8:20 η εικόνα από την πυρκαγιά ήταν βελτιωμένη καθώς το κυρίως μέτωπο είχε οριοθετηθεί.

Φωτιά σε δασική έκταση στη Νέα Πέραμο
Φωτιά σε δασική έκταση στη Νέα Πέραμο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια και τις Εθνικές Οδούς

Ξεκίνησε η αναχώρηση των εκδρομέων ενόψει του Πάσχα. Οι πρώτοι εκδρομείς αναχωρούν σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου. Στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο. Την Π...

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βα...

Φόρτωση άρθρων...