Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Δολοφονία στον Πειραιά: Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος δράστης

Ελλάδα

Λίγο πριν τις 11.00 το πρωί της Κυριακής έφτασε στα δικαστήρια του Πειραιά, ο άνδρας που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 25χρονος μετά το έγκλημα, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε την σύντροφο του, την οποία ζήλευε παθολογικά, μετά από έναν καβγά.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, φέρεται να πυροβόλησε την 19χρονη στο κεφάλι και να την άφησε στον καναπέ σε μια λίμνη αίματος. Αφού έβαλε το όπλο στην κατάψυξη, έφυγε από το διαμέρισμα της οδού Βάμβα στον Πειραιά.

Σήμερα, Κυριακή, ο 25χρονος οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Φτάνοντας στα δικαστήρια του Πειραιά, δεν είπε κουβέντα…

Το χρονικό

Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε άγρια χαράματα Σαββάτου στο διαμέρισμα που έμενε η 19χρονη.

Αυτός μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του. Το ίδιο και η 19χρονη. Για άλλη μια φορά, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Τα ερωτήματα για τη δολοφονία της 19χρονης

Στο μεταξύ, με πολλή προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για τη στυγερή δολοφονία της 19χρονης μέσα στο διαμέρισμα του Πειραιά.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι πολλά: Που βρήκε το όπλο και γιατί το είχε στο διαμέρισμα; Που πήγε μετά τη δολοφονία, δεδομένου ότι είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παραδόθηκε αμέσως αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του.

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο 23χρονος δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Λίγη ώρα πριν, με ανάρτησή του στα social media έδειξε την.... αρρωστημένη ζήλια του ως αιτία που έφτασε να σκοτώσει την 19χρονη γυναίκα. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε. 

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο 23χρονος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Φέρτης: Συγκίνηση στην κηδεία του - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Φέρτη αλλά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο για το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό. Το «παρών»...

Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον 31χρονο αστυνομικό

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εργολάβου του κτηρίου που κατέρρευσε το πρωί στον Πειραιά. Ο εργολάβος του κτηρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυν...

Φόρτωση άρθρων...