Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ημαθία: Η μητέρα που σκότωσε το βρέφος της πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Ελλάδα

Από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και επιλόχειο κατάθλιψη πάσχει η 37χρονη μητέρα στην Ημαθία, που σκότωσε το έξι μηνών μωρό της. Ο δικηγόρος Γιάννης Αργυρίου, υποστηρίζει ότι επρόκειτο για μια γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και πρόσφατα είχε αντιμετωπίσει ενδοοικογενειακή βία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιό της.

«Έχω συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του του 6 μηνών βρέφους στο Μακρυχώρι της Ημαθίας. Την μητέρα που διέπραξε αυτή την πράξη και έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και επιλόχειο κατάθλιψη, τυχαίνει να την γνωρίζω, αφού στο παρελθόν είχα αναλάβει προσωπική της νομική υπόθεση.

Ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο και ας μην κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη τώρα έχει το λόγο και είναι η μόνη αρμόδια να αποδώσει τις όποιες ευθύνες υπάρχουν. Κρίμα για το αγγελούδι που χάθηκε», έγραψε ο δικηγόρος, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, το μωρό διακομίστηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Βέροιας. Για τον θάνατό του συνελήφθη η 37χρονη μητέρα του. Το έξι μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον παππού και τη γιαγιά του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος ήταν νεκρό.

Η οικογένεια ζει στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι η 37χρονη έχει παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...