Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Τι καταγγέλλει μέσα από τη φυλακή η 38χρονη που επιτέθηκε με οξύ στον πρώην σύζυγό της

Ελλάδα

Η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με οξύ σε βάρος του πρώην συζύγου της στο Ηράκλειο κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

Μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται, η Μ.Σ. μίλησε για τον εμπρησμό που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε φορτηγό που ανήκει στην οικογένειά της και το οποίο βρίσκεται στο εργοτάξιο του διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου.

Όπως είπε στην ιστοσελίδα, creta24.gr, «ο πατέρας μου δέχεται απειλές, είναι σε σοκ και έχει τρομοκρατηθεί. Είναι καρκινοπαθής και δεν φταίει σε τίποτα. Στεναχωριέται, κοντεύει να πεθάνει».

Μάλιστα επεσήμανε πως η οικογένειά της, υποψιάζεται πως πίσω από τον εμπρησμό κρύβεται η οικογένεια του πρώην συζύγου της.

«Ο πατέρας μου είναι φιλήσυχος, δεν θέλει περιπέτειες», πρόσθεσε, ενώ ισχυρίζεται πως οι άνθρωποι που απειλούν την οικογένειά της, προειδοποιούν πως «αυτή ήταν μόνο η αρχή».

«Οι άνθρωποι αυτοί ζητούν από τον πατέρα μου να σταματήσει να με στηρίζει. Υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας και οι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η 38χρονη, η οποία απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό των δραστών.

«Είμαι στην φυλακή και πληρώνω για ό, τι έχει συμβεί. Ας σταματήσουν τα αντίποινα, ας αφήσουν την δικαιοσύνη να με κρίνει», επεσήμανε η 38χρονη.

Στις καταγγελίες που κάνει η 38χρονη, η πλευρά του θύματος αρνείται πως έχει οποιαδήποτε σχέση με τέτοια περιστατικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...