Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Και οι μελισσοκόμοι έρχονται στο Σύνταγμα την Πέμπτη

Ελλάδα

Τον δρόμο των αγροτών ακολουθούν και οι μελισσοκόμοι. Συγκεκριμένα, προγραμματίζουν το πρωί της Πέμπτης συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Μετά από την εβδομαδιαία διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, μεταφέροντας δεκάδες κυψέλες και μοιράζοντας χιλιάδες κιλά μέλι, στην προσπάθεια να αναδείξουν τα προβλήματά τους, με κυριότερο το ζήτημα των ελληνοποιήσεων μελιού από το εξωτερικό, τώρα προχωρούν σε συγκέντρωση.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει οι μελισσοκόμοι της Αχαΐας, αύριο, Πέμπτη, δίνουν ραντεβού με όλους τους συναδέλφους τους από την υπόλοιπη χώρα στην πλατεία Συντάγματος, σύμφωνα με το tempo24.

Όπως έχουν προγραμματίσει, θα συναντηθούν στις 4 τα ξημερώματα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα με αγροτικά αυτοκίνητα, φορτηγά και πούλμαν και στη συνέχεια το κονβόι θα κατευθυνθεί στο Ρίο Αχαΐας, όπου θα συναντηθούν με τους μελισσοκόμους της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου και όλοι μαζί θα κινηθούν προς τον Ισθμό. 

Εκεί θα αναμένουν συνάδελφούς τους από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, ώστε να σχηματίσουν μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία που θα φθάσει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: Αντιδήμαρχος έριξε κατά λάθος τον μπότη στο κεφάλι γυναίκας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων. Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα...

Φόρτωση άρθρων...