Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Άριελ»: Σε λιμνοθάλασσα μετατράπηκε το παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης (Video)

Mε σφοδρότητα χτύπησε η κακοκαιρία «Άριελ» αρκετές περιοχές της χώρας με τους μετεωρολόγους να εκτιμούν ότι μέσα σε λίγες ώρες έπεσε το νερό δύο μηνών. 

Η Κατερίνη μετατράπηκε σε λιμνοθάλασσα με το νερό να ξεπερνά το μισό μέτρο και το επαρχιακό δίκτυο της Πιερίας να κλείνει.

Το παραλιακό μέτωπο της πόλης έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λιμνοθάλασσα.

Η κακοκαιρία «Άριελ» αλλά και τα έργα που γίνονται στην περιοχή «βούλιαξαν» στα λασπόνερα την παραλία της Κατερίνης.

Σπίτια, καταστήματα και ξενοδοχεία της πόλης πλημμύρισαν.

Η κακοκαιρία που πλήττει ιδιαίτερα τη Νότια Πιερία με ιδιαίτερη σφοδρότητα από χθες το βράδυ, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Το επαρχιακό και οδικό δίκτυο έχει κλείσει.

Με γαλότσες και σακούλες στα πόδια, οι κάτοικοι προσπαθούν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους.

Όπως αναφέρουν είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που το παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης πλημμυρίζει. Σχολεία και καταστήματα έμειναν σήμερα κλειστά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Αυξημένα ύψη βροχής «έφερε» η κακοκαιρία «Άριελ», που σάρωσε τη χώρα το τελευταίο 24ωρο. Μέσα σε λίγες ώρες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, έπεσε βροχή που αντιστοιχεί ακόμη και σε βροχή δύο μηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...