Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, αφού ολοκληρώθηκε το παλλαϊκό συλλαλητήριο, που έγινε νωρίτερα στο Σύνταγμα, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Κατά την διάρκεια της πορείας σημειώθηκαν επεισόδια στο Σύνταγμα και στην οδό Πανεπιστημίου μεταξύ ομάδας ατόμων και αστυνομικών δυνάμεων.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, όταν σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα πάνω από 200 άτομα που βρίσκονταν μέσα και στην περίμετρο της συγκέντρωσης και στη συνέχεια της πορείας, εκτόξευσαν μάρμαρα, πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Τα άτομα αυτά, όπως σημειώνει η Αστυνομία, ενώ βρίσκονταν στο τέλος της πορείας και συγκεκριμένα στην οδό Πανεπιστημίου, συνέχισαν τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών προκαλώντας παράλληλα φθορές σε κτίρια και οχήματα.

«Οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποκρούσουν τις επιθέσεις, πραγματοποίησαν περιορισμένη χρήση των αναγκαίων ενδεδειγμένων μέσων και προχώρησαν σε 6 προσαγωγές ατόμων, από τα οποία τα 5 συνελήφθησαν» αναφέρει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ στην ανακοίνωση.

Τέλος, όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ, από τις παραπάνω επιθέσεις τραυματίστηκαν 7 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...