Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Κάρυστος: Νέο βίντεο αμέσως μετά την πτώση του Canadair

Η ρίψη αφρού και οι φωνές του αυτόπτη μάρτυρα.

Σοκ έχει προκαλέσει η πτώση Canadair στην Κάρυστο στη νότια Εύβοια. Το πυροσβεστικό αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ ξαφνικά πάνω από την περιοχή Πλατανιστός στην Κάρυστο όπου επιχειρούσε πυρόσβεση, σύμφωνα με πληροφορίες του Evia online. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Μέσα βρίσκονταν δύο πιλότοι και συγκεκριμένα ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης. 

Το αεροσκάφος εντοπίστηκε το σημείο και σπεύδουν σωστικά συνεργεία. Tο συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν είχε δυστυχώς σύστημα εκτίναξης, ενώ είχε βάση την Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Το evia online εξασφάλισε εικόνες από το σημείο της συντριβής. Στο πρώτο βίντεο ο κ. Γεωργιου περιγράφει σοκαρισμένος το τραγικό συμβάν για την Πολεμική Αεροπορία και στο δεύτερο βίντεο αμέσως μετά διακρίνεται ελικόπτερο που ρίχνει επιβραδυντικό πάνω από το Canadair που μόλις έχει πέσει.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας:

«Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 15:05 αεροσκάφος τύπου CL-215, με πλήρωμα δύο Ιπταμένους, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας – διάσωσης για τους δύο Ιπταμένους. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 1 ελικόπτερο Super Puma και 1 ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βύρωνας: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο άνδρας, τραυματισμένη η γυναίκα (Photos)

Συναγερμός στην Αστυνομία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους στον Βύρωνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Με...

Φόρτωση άρθρων...