Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κολωνός: Διαμέρισμα airbnb όπου εξέδιδαν την 12χρονη αναζητά η Αστυνομία (βίντεο)

Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την φρικιαστική υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια.

Οι Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ψάχνουν διαμέρισμα airbnb, όπου κάποιος είχε ενοικιάσει προκειμένου να γίνονται τα ραντεβού που έκλειναν στο 12χρονο κοριτσάκι.

Παράλληλα, νέο κύκλο συλλήψεων ανοίγει με τα όσα περιέγραψε στη νέα του κατάθεση χθες Τετάρτη, το 12χρονο κορίτσι, παρουσία της ανακρίτριας, της παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού.

Στο στόχαστρο διαμέρισμα airbnb

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένα μυστηριώδες διαμέρισμα airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με τις έρευνες να δείχνουν πως ο 53χρονος κατηγορούμενος εξέδιδε εκεί την 12χρονη.

Εκεί σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του MEGA πήγαιναν τα «πριβέ ραντεβού» τα οποία έκλειναν για την 12χρονη.

Ακόμη, οι έρευνες επικεντρώνονται και σε εφαρμογές live streaming, μέσω των οποίων άνδρες πλήρωναν με κάρτα και έβλεπαν σε ζωντανή μετάδοση τους βιασμούς που υπέστη η 12χρονη. Τους βιασμούς αυτούς φέρεται να υπέστη η μικρή στο συγκεκριμένο διαμέρισμα το οποίο αναζητούν οι Αρχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Φόρτωση άρθρων...