Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κολωνός: Εκτός κινδύνου ο 38χρονος ληστής που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι έβγαλε το όπλο αμυνόμενος για τη ζωή του.

Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για την αιματηρή ληστεία χθες Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας, όταν 38χρονος λήστεψε τράπεζα και στη συνέχεια στράφηκε κατά των αστυνομικών που είχαν φτάσει στο σημείο για να τον συλλάβουν, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραβήξει το υπηρεσιακό του όπλο και να τον πυροβολήσει.

Ερευνούν και άλλες ληστείες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν αν ο δράστης έχει διαπράξει και άλλες ληστείες, αφού είναι ήδη γνωστός στις Αρχές για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Ήδη του χρεώνεται μια κλοπή από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών το 2017, ενώ τους προηγούμενους μήνες είχε συλληφθεί για άλλα αδικήματα.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, τρεις ημέρες πριν την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στον Κολωνό, είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα του στην Αλβανία ζητώντας του χρήματα για να ταξιδέψει.

Ο 38χρονος παραμένει νοσηλευόμενος έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι έβγαλε το όπλο αμυνόμενος για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...