Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κολωνός: Νέος γύρος καταθέσεων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης (Video)

Ελλάδα

Τα προφίλ των ατόμων που αναγνώρισε στην τελευταία της κατάθεση η ανήλικη -και δεν έχουν ακόμα συλληφθεί- προσπαθεί να ολοκληρώσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Την ώρα που εννέα βιαστές βρίσκονται προφυλακισμένοι για την υπόθεση της 12χρονης στα Κολωνός, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζεται τις έρευνες εξακολουθεί να συγκεντρώνει στοιχεία για το βρόμικο κύκλωμα που είχε στήσει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Κλήσεις προς απολογία σε άτομα με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκου, είναι οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού κι μαστροπείας στην υπόθεση των Κολωνού. Η 12χρονη στην τελευταία  κατάθεσή της έχει αναγνωρίσει 13 άτομα, μερικών εξ αυτών έχει βρεθεί η 12χρονη,αλλά και άτομα που έχει ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των ατόμων από την 12χρονη σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου, η Ανακρίτρια της υπόθεσης ξεκίνησε να καλεί σε απολογία τα άτομα που φαίνεται, σε πρώτη φάση, να έχουν ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό μέσω πληρωμής.

Σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού ισχύει κλήση για απολογία και όχι σύλληψη και ένα είναι το πρόσωπο που έχει κληθεί μέχρι στιγμής, αλλά έπεται συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Κανδύλη στο Live News στο MEGA.

Οι πληρωμές για την ανταλλαγή του πορνογραφικού υλικού γίνονταν μέσω τραπεζικής συναλλαγής και τα ποσά προσδιορίζονταν από 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...