Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κολωνός: Τουλάχιστον δύο φορές βίασε την 12χρονη ο 55χρονος – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του

Ο 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί, είναι προπονητής ποδοσφαίρου και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών. Τι αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ελλάδα

Τουλάχιστον δύο φορές φέρεται ο 55χρονος να βίασε τη 12χρονη από τον Κολωνό, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Aστυνομία αναφορικά με την σύλληψή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος είναι προπονητής ποδοσφαίρου και στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας μίνι ποδοσφαίρου (futsal). Ακόμα, εργάζεται ως υπεύθυνος σε κατάστημα τροφίμων.

Ο 55χρονος συνελήφθη το πρωί, έπειτα από την έκδοση εντάλματος από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποκτήσει επαφή με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στα Σεπόλια. Κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα δώδεκα έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που το προηγούμενο διάστημα είχαν πάει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και είχαν καταθέσει ψευδώς, όπως αποδεικνύεται, πως συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τα εξής: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα (4-11-2022), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
  • 2 υπολογιστές tablet
  • 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB)
  • 1 σκληρός δίσκος
  • 1 κάρτα μνήμης και
  • κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...