Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Κόρινθος - Απόπειρα βιασμού 14χρονης: Στη φυλακή δύο ανήλικοι, ελεύθεροι οι άλλοι τρεις

Ολοκληρώθηκε το βράδυ στα Δικαστήρια Κορίνθου η απολογία των πέντε ανηλίκων που βαρύνονται με την κατηγορία της απόπειρας ομαδικού βιασμού εις βάρος 14χρονης συμμαθήτριάς τους.

Έπειτα από τις απολογίες τους, προφυλακίστηκαν οι δύο ανήλικοι για απόπειρα βιασμού της 14χρονης. Οι άλλοι τρεις ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με το korinthostv.

Η σύλληψη των αγοριών, ηλικίας 13 έως 16 ετών, έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ύστερα από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και πέντε γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υποστηρίζουν ότι «οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες» και πως «σαφώς τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως αναφέρονται στην καταγγελία» και έχουν «διανθιστεί» στον Τύπο, σύμφωνα με το korinthostv.

«Στην παρούσα φάση πρέπει τα πράγματα να είναι συγκρατημένα και να υπάρξει σεβασμός στο κριτήριο της αθωότητας και της ανηλικότητας των κατηγορουμένων», δηλώνουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γλυφάδα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν άνδρα από έμφραγμα - Το ευχαριστώ της συζύγου του (βίντεο)

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα στη Γλυφάδα ο οποίος υπέστη έμφραγμα. Στο βίντεο φαίνεται ο ...

Φόρτωση άρθρων...