Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Ελλάδα

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στο σημείο, μετέβη ένα σκάφος με στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου που ανέσυραν τη σορό και τη μετέφεραν στο αλιευτικό καταφύγιο της Κορίνθου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, πρόκειται για σορό ηλικιωμένης γυναίκας (αγνώστων λοιπών στοιχείων), η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Ήδη παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο - Πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες τα Μέσα Μεταφοράς

Ποικίλα μηνύματα και εργασιακά αιτήματα περιελάμβανε η ατζέντα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, της οποίας οι διαδηλώσεις ολοκληρώθηκαν πριν από ...

Ιωάννινα: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο κέντρο της πόλης - Νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ενταση προκλήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο των Ιωαννίνων από μια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00 χθες το βράδυ όταν στο κέντρο των Ιωαννίνων έναντι του ...

Φόρτωση άρθρων...