Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Κούγιας: «Θα υπάρξουν ανατροπές και εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου» (Video)

Αύριο, Τετάρτη, θα απολογηθεί στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η 34χρονη η οποία ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τον θάνατο της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, κατηγορείται για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας το 2021.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καλόγρηα και Καρακούκη, μίλησε για «ξεφτιλίκια» στην υπόθεση που δεν θα αφήσει αναπάντητα και προανήγγειλε ότι «θα υπάρξουν ανατροπές».

«Σήμερα βγήκε η απόφαση της προέδρου πρωτοδικών Αθηνών με την οποία απαγορεύεται να πειράζει κάποιος το τεκμήριο αθωότητας, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται έγγραφα της δικογραφίας, απαγορεύεται να βγαίνουν φωτογραφίες, να αναφέρονται ονόματα και εδώ το έχετε ξεφτιλίσει, έχει υποκαταστήσει τα δικαστήρια, είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος αναφερόμενος στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews στο MEGA, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως «στην υπόθεση της κυρίας Πισπιρίγκου θα υπάρξουν ανατροπές. Αυτό το κωμικό κατασκεύασμα των Καρακούκη και Καλόγρηα οι δικοί μας τεχνικοί σύμβουλοι το έχουν καταξευτυλίσει και το έχουν καταρρακώσει. Οι δύο αυτοί ιατροδικαστές αυτοδιορίστηκαν, το έχετε ξανακούσει αυτό; Επέλεξαν για να γνωμοδοτήσει μια ειδική, σπάνια παιδική ασθένεια έναν καρδιολόγο φίλο τους» και συνέχισε λέγοντας:

«Επέλεξαν έναν άλλον γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, παθολογοανατόμο, που εφάρμοσε μια μέθοδο η οποία δεν υπάρχει ποτέ πουθενά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοια ουσία να χρησιμοποιείται σε καμία παθολογοανατομική εξέταση».

«Αυτό το ξεφτιλίκι της ελληνικής δικαιοσύνης δεν θα το επιτρέψω ποτέ. Θα έχουμε εκπλήξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα, μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση είναι. Πήγαν να καταστρέψουν επιστήμονες που κάθε μέρα κάνουν νεκροψία και νεκροτομή με μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση που είναι δυστυχώς αντιγραφή του πορίσματος της αστυνομίας, έφτιαξαν ένα σενάριο», είπε στη συνέχεια ο ποινικολόγος ο οποίος κατέληξε σημειώνοντας: «Η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι μια υπόθεση πρωτοφανούς δικαστικής πλάνης μέχρι τώρα με ανθρώπους οι οποίοι εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για την παρέμβαση Τσιάρα, του υπουργού Δικαιοσύνης, την ανεπίτρεπτη παρέμβαση… Τέτοια προκατασκευασμένη δίωξη σε γυναίκα δεν έχω δει ποτέ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...