Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κυκλοφορούσε οπλισμένος στη Λευκάδα

Ελλάδα

Μέρα- μεσημέρι της Τρίτης κυκλοφορούσε στη Λευκάδα έχοντας πάνω του όπλο και σφαίρες ένας Έλληνας, όπως αποκαλύφθηκε όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν δειγματοληπτικούς ελέγχους στην περιοχή της Παλαίρου στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με δυο γεμιστήρες, τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια όπου διενεργείται προανάκριση που ερευνά αν είναι μπλεγμένος σε ύποπτες υποθέσεις και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Είχε πάνω του δυο σουγιάδες

Μετά από έλεγχο που του διενεργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη ένας Έλληνας καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν δύο πτυσσόμενοι σουγιάδες οι οποίοι κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι

Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση συμμορίας, που αποτελούνταν κυρίως από ανήλικα μέλη, και φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημ...

Φόρτωση άρθρων...