Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Με μαχαίρι τύπου καραμπίτ χτυπήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στην Νέα Φιλαδέλφεια. Η δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ φέρνει και πάλι στην μνήμη την τραγωδία με τον Άλκη Καμπανό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης χτυπήθηκε με μαχαίρι τύπου Καραμπίτ, όπως αυτό με το οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.
Πρόκειται για δρεπανοειδές μαχαίρι που προέρχεται από την Ινδονησία και στην ουσία είναι ένα δρεπάνι σχεδιασμένο σαν γεωργικό εργαλείο, αλλά με μικρότερο μήκος για να προσομοιάζει σε μαχαίρι. Είναι ένα όπλο που εύκολα προμηθεύεται κάποιος στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ, με το συγκεκριμένο μαχαίρι, ο Μιχάλης Κατσουρής χτυπήθηκε στην βραχιόνιο αρτηρία και αυτό ήταν το μοιραίο χτύπημα. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μιχάλης κατάφερε να διασχίσει μια απόσταση 100 μέτρων και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος και κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο νεαρός άνδρας διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου δεν διαπιστώθηκε να έχει εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη.

Βρούτσης: «Εισαγόμενοι» και εγχώριοι χούλιγκαν μπήκαν στην Ελλάδα μόνο για να σκοτώσουν

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης δήλωσε ότι θα υπάρξει «αμείλικτο κυνήγι για την πρόληψη των επεισοδίων και παραδειγματικές τιμωρίες, όταν συμβαίνουν», σε δήλωσή του για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αργά το βράδυ της Δευτέρας. Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος.

Η δήλωση του Γιάννη Βρούτση:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το αδιανόητο περιστατικό ωμής βίας, που στοίχισε τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη, φιλάθλου της ΑΕΚ. Ενός νέου ανθρώπου που μαχαιρώθηκε θανάσιμα σε επιδρομή από «εισαγόμενους» και εγχώριους χούλιγκανς, οι οποίοι μπήκαν στην Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο για να σκοτώσουν.

Η αθλητική κοινότητα και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία πενθεί και δικαίως απαιτεί να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σ’ αυτό το πολυπαραγοντικό ζήτημα, που απασχολεί διεθνώς όλες τις χώρες.

Είναι απογοητευτικό και για εμάς τους πολιτικούς ότι, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και ύστερα από σειρά εξαιρετικά αυστηρών μέτρων που έχουν θεσπιστεί, βρισκόμαστε ξανά απέναντι σε ένα τόσο αποτρόπαιο γεγονός.

Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να εγγυάται την προστασία και την τήρηση της έννομης τάξης. Οφείλουμε να βρούμε άμεσα τις κατάλληλες, σύγχρονες για την εποχή, απαντήσεις πάταξης των παραβατικών. Σε στενή συνεργασία με τις ομάδες, καθώς δρουν υπό τον μανδύα της «αφοσίωσης» σ’ αυτές. Και με αμείλικτο κυνήγι για την πρόληψη των επεισοδίων και παραδειγματικές τιμωρίες, όταν συμβαίνουν.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη».

Περικυκλωμένοι από αστυνομικούς σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι Κροάτες χούλιγκαν

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην περιοχή των Αμπελοκήπων κρύβονταν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που διέφυγαν της σύλληψης έπειτα από τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κεντρικό ξενοδοχείο τους χούλιγκαν που δεν είναι ανάμεσα στους 98 που συνελήφθησαν χθες το βράδυ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν και έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο. Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε ήδη τρεις προσαγωγές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...