Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από καραμπίνα σε συμπλοκή με άλλον Ρομά μέσα στον καταυλισμό

Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ δύο Ρομά στον καταυλισμό στο Βλυχό Μεγάρων το βράδυ. Συγκεκριμένα, Ρομά πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα 30χρονο Ρομά.

Πληροφορίες αναφέρουν οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην ίδια παρέα και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στις 21:20 διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος τραυματίας πήγε μόνος του στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και ανέφερε ότι δέχθηκε πυροβολισμό. Ενώ έψαχναν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν σε εφημερεύον νοσοκομείο, ο άντρας εξέπνευσε.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται: «Βραδινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ημεδαπός θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση ΥΑΔΑ».

Ο θάνατος του Ρομά δεν σχετίζεται με τα επεισόδια που ξέσπασαν νωρίτερα στα Μέγαρα με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό της ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Πέθανε ο «Ιταλός» του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σε ηλικία 73 ετών. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ήταν γνω...

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ καταθέτει καθημερινά μομφή, μαζί με τον λαό και τους αγώνες του

«Το ΚΚΕ υπερψηφίζει, όπως είναι αυτονόητο και όπως κάνει πάντα με το δικό του σκεπτικό, την πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί προς την κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία . Δεν μένει, όμω...

Φόρτωση άρθρων...