Παρασκευή
09 Ιουνίου 2023

Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, θα του κάνω ό,τι έκανε στο παιδί μου»

Ελλάδα

Την οργή του εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του 16χρονου δήλωσε πως αν οι Αρχές τον αφήσουν ελεύθερο, θα τον κάνει να «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα».

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο... πράγματα άσχημα θα γίνουν», είπε ο πατέρας του νεαρού Ρομά, μιλώντας στο Star.

«Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός, ο αστυνομικός. Μεγαλώνει δυο παιδιά... Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. 

Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω... Μπορείτε να τον βάλετε μέσα; Η Δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα, όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο εισαγγελέας και ο ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω», πρόσθεσε ο πατέρας του 16χρονου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...