Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Νέα Ερυθραία: Μέλος της σπείρας «Ροζ πάνθηρες» εμπλέκεται σε ληστεία κοσμηματοπωλείου

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Νέα Ερυθραία. Η Αστυνομία προχώρησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση ερευνητικών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων.

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε για τη δράση του ένας 47χρονος Σέρβος, που ανήκει στην διαβόητη εγκληματική ομάδα «Ροζ Πάνθηρες», ο οποίος μαζί με συνεργό του είχαν κλέψει αυτοκίνητο από τη Βούλα. 

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία,  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα, από άτομα που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών. Για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο συνεργός του που αναζητείται.

Ο κατηγορούμενος στα τέλη Ιούλιου του 2021, έκλεψε αυτοκίνητο από την περιοχή της Βούλας, μαζί με συνεργούς του, ενώ τον Αύγουστο του ίδιου έτους με ακόμη έναν συνεργό του χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο όχημα κατά τη διάρκεια διάρρηξης που πραγματοποίησαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, με λεία κοσμήματα συνολικής αξίας15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Φόρτωση άρθρων...