Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Νέοι θάνατοι λουόμενων σε Μεσολόγγι, Ζάκυνθο, Μυτιλήνη και Αιδηψό

Ελλάδα

Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός πνιγμών στη χώρα μας, καθώς από την αρχή του καλοκαιριού έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 100 λουόμενοι.

Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθες, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 75χρονη, από την παραλία Κρυονέρι Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας. Η άτυχη γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην παραλία Ποταμάκια ανασύρθηκε νεκρός 68χρονος άνδρας.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Πύργων Περάματος Κόλπου Γέρας ν. Μυτιλήνης, 80χρονος άνδρας, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης Βοστάνειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Λιμενικό Σταθμό Περάματος Κόλπου Γέρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Τέλος, στην παραλία Λουτρά Αιδηψού Εύβοιας ανασύρθηκε νεκρός 59χρονος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...