Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Πάρνηθα: Στο «μικροσκόπιο» της Δίωξης Ναρκωτικών η άγρια επίθεση σε εθελοντές – Τι ερευνά η Αστυνομία

Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών, που μαχαίρωσαν και ξυλοκόπησαν άγρια τους δύο εθελοντές στην Πάρνηθα.

Πρόκειται για εφτά νεαρούς, ηλικίας 20 έως 23 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA. Οι δράστες παραμένουν άφαντοι, ενώ αναζητούνται και τα δύο οχήματα -ένα λευκό και ένα κόκκινο- στα οποία επέβαιναν.

Οι εθελοντές, που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, είναι καλά στην υγεία τους και προσπαθούν να συνέλθουν ψυχολογικά από το σοκ της επίθεσης.

Όπως μετέδωσε το MEGA, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κάνει εκτεταμένη έρευνα για να εντοπίσει τυχόν χασισοφυτεία που μπορεί να υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή.

Παλαιότερα στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν βρεθεί χασισοφυτείες ωστόσο, όπως είπε οι αστυνομικός συντάκτης, η συγκεκριμένη περιοχή είχε καεί στις φωτιές το καλοκαίρι του 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οριοθετημένη η φωτιά στα Καλύβια Αττικής

Καλύτερη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε ξερά χόρτα στα Καλύβια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι πλέον οριοθετημένη. Η φωτ...

Φόρτωση άρθρων...