Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Ο πιστολέρο της πλατείας Βάθη ήταν το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης

Εξιχνιάσθηκε η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος δυο αλλοδαπών που διαπράχθηκε προχθές 2-9-2022 στην πλατεία Βάθης.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πρόκειται για τον αλλοδαπό που δολοφονήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στα Πετράλωνα.

Ο δράστης της επίθεσης με όπλο (και δύο τραυματίες) στην πλατεία Βάθη ήταν τελικά άνδρας που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «εξιχνιάσθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο αλλοδαπών που διαπράχθηκε προχθές 2/9/2022 στην πλατεία Βάθης.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πρόκειται για τον αλλοδαπό που δολοφονήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στα Πετράλωνα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών την ανωτέρω ανθρωποκτονίας συνεχίζονται».

Την Παρασκευή,  το μεσημέρι το θύμα πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο άντρες στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52. Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό...

Αναχωρεί το πρώτο «κύμα» των εκδρομέων για τις πασχαλινές διακοπές – Η πρόβλεψη του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Με γεμάτες βαλίτσες ανά χείρας έχουν ήδη ξεκινήσει να αναχωρούν οι εκδρομείς του Πάσχα. Με χαμόγελα και τις βαλίτσες γεμάτες οι εκδρομείς του Πάσχα εγκαταλείπουν την Αθήνα. Κάπο...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...