Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Σε δίκη παραπέμπονται 10 άτομα για τον βιασμό των δύο αδερφών

Ελλάδα

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Πετραλώνων, όπου δύο αδέρφια έχουν κατηγορήσει τους γονείς τους ότι τα κακοποιούσαν σεξουαλικά για χρόνια, ενώ τα υποχρέωναν να συμμετέχουν σε όργια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από μήνες όπου η υπόθεση φαινόταν να μην προχωρά, πλέον αναμένονται άμεσα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού των δύο αδερφών στα Πετράλωνα.

Όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα απορρίπτονται πλέον όλα τα αιτήματα ακύρωσης από τους κατηγορούμενους και όλες οι ενστάσεις, ενώ υιοθετήθηκε η πρόταση του εισαγγελέα που είχε δικαιώσει δύο φορές τα αδέρφια και τα όσα καταγγέλλουν.

Έτσι, παραπέμπονται σε δίκη συνολικά 10 άτομα, ανάμεσά τους ο πατέρας και ο θείος των παιδιών, καθώς και 8 ακόμα άτομα που φαίνεται να κακοποίησαν σεξουαλικά τα δύο παιδιά. Μάλιστα, ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται και τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι η σύντροφος του πατέρα.

Οι 10 κατηγορούνται για βιασμό των παιδιών, ασέλγεια αλλά και πλήθος κακοποιητικών συμπεριφορών.

Σημειώνεται πως τα παιδιά έχουν καταγγείλει εδώ και καιρό τους γονείς τους, ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε με την βοήθεια ενός συγγραφέα που είχε προσφερθεί να βοηθήσει το μικρό αγόρι.

Σήμερα ο 17χρονος και η 22χρονη αδερφή του βρίσκονται ασφαλείς μακριά από την οικογένειά τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Φόρτωση άρθρων...