Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Πολυχρονόπουλος: Τα τεράστια ποσά που φέρεται να έπαιξε και έχασε

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής «Live News» του MEGA, o  ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έπαιξε 500.000 και έχασε 180.000 ευρώ, ενώ επισκέφθηκε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές. 

Σε κάποια από τις περιπτώσεις που διερευνώνται, είχε ποντάρει 200.000 ευρώ από λογαριασμούς συγγενών και paypal και είχε χάσει 160.000 ευρώ. Όλα αυτά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Ακόμα, από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000€ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους ίδιους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000 και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000€, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.

Τώρα, καθώς οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον εμπνευστή και ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας έρχονται στη δημοσιότητα, το ερώτημα είναι πού θα σταματήσουν.

«Θα δείτε πράγματα που δε θα τα πιστεύετε»

«Παρατηρούμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία μια σταδιακή αποδόμηση του κατηγορητήριου, εντός εισαγωγικών, γιατί κατηγορητήριο δεν υπάρχει», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής.

«Ξεκίνησε υποτίθεται μια έρευνα της Αρχής για τα συγκεκριμένα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της απάτης. Η απατή σταδιακά έφυγε. (…) Η αρχική διάταξη της Αρχής είναι ανακριβής διότι δεν ερευνώνται πια τα 600.000».

«Περιμένετε, θα δείτε πράγματα που ούτε εσείς δε θα τα πιστεύετε. Κάθε μέρα που περνάει θα δείτε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πραγματικότητα σαν αυτήν που περιγράφετε», αναφέρει ο Νίκος Αλεξανδρής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωμωδία ή δ…Ράμα – Ο Αλβανός Πρωθυπουργός ήρθε, είδε, μίλησε και εξαφανίστηκε (Video&Photos)

Το σόου του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα έλαβε τέλος. Η ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού στο Γαλάτσι «συνοδεύτηκε» με τραγούδια, χορό και χορωδίες . Ο Έντι Ρ...

Αλλάζει ριζικά η μετακίνηση στην Αθήνα με τη Γραμμή 4 του Μετρό - Έρχονται 15 νέοι σταθμοί

Περίπου 340 χιλιάδες επιβάτες αναμένεται να εξυπηρετούνται καθημερινά με την Γραμμή 4 του Μετρό η οποία όταν θα ολοκληρωθεί, περίπου το 2029, θα αλλάξει ριζικά το κυκλοφοριακό στην...

Αχαΐα: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις – Την είχε απειλήσει με όπλο

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Ερυμάνθου Αχαΐας. Αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του. Όπως υποστήριξε...

Φόρτωση άρθρων...