Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο «βιαστής με το τατουάζ»

Στα δικαστήρια στην πρώην Σχολή Ευελπίδων οδηγήθηκε το απόγευμα ο «βιαστής με το τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου. Ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί μεθαύριο, Πέμπτη. 

O 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο. Ο κατηγορούμενος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι βιασμός, απόπειρα βιασμού και αρπαγή. 

Ο 45χρονος συνελήφθη καθώς κατηγορείται για τον βιασμό μίας 34χρονης γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο καθώς και για την απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης γυναίκας στην ίδια περιοχή.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» συνελήφθη στην Αλβανία, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα χθες το βράδυ.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης» υποστήριξε ο «βιαστής με το τατουάζ» 

Σύμφωνα με το MEGA, ο 45χρονος παραδέχτηκε τον βιασμό και την απόπειρα βιασμού στους αστυνομικούς και υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στις Αρχές, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης εκείνο το βράδυ, την οποία είχε προμηθευτεί από την πλατεία Βάθη, έπειτα επέστρεψε στο Παλαιό Φάληρο, όπου βίασε μια γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει μια ακόμα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κα...

Φόρτωση άρθρων...