Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου - Εμφανίστηκε στην ανακρίτρια

Ελλάδα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε περί τις 09:30 στην 35η ανακρίτρια. Πήρε προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου.

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου έλαβε από την 35η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Η 33χρονη, που έλαβε την κλήση της σε απολογία πριν από περίπου μια εβδομάδα, εμφανίστηκε στα δικαστήρια και μέσω του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια πολυήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Υπενθυμίζεται, ότι το καλοκαίρι έπειτα από μελέτη του ογκωδέστατου φακέλου, τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, αλλά και τις εξηγήσεις που έδωσε η 33χρονη, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης στέλνοντας την υπόθεση στην ανάκριση.

Η δίωξη στηρίχθηκε στα ιατροδικαστικά δεδομένα που καταγράφονται στην πορισματική αναφορά των ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλογριά, καθώς και στις μαρτυρίες νοσηλευτών και γιατρών που είχαν επαφή με τα δύο περιστατικά των μικρών κοριτσιών. Επιβαρυντικό στοιχείο για την απόδοση της βαρύτατης κατηγορίας ότι σκότωσε και τα δύο μικρότερα παιδάκια της, αποτέλεσε για τους δυο εισαγγελείς το γεγονός ότι μόνον εκείνη ήταν μαζί τους τη στιγμή του θανάτου τους, κάτι που είχε γίνει και με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Φόρτωση άρθρων...