Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ψάρια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας προσφέρουν οι αλιείς της Ξάνθης

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν, για ακόμη μια φορά, οι αλιείς της Ξάνθης και του αλιευτικού συνεταιρισμού Βιστωνίδας, αφού μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προσφέρουν ψάρια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

«Από το 2017 που ιδρύθηκε ο σύνδεσμος, κάνουμε δράσεις», ανέφερε στο MEGA ο πρόεδρος του συνδέσμου αλιευτικών συνεταιρισμών ελληνικών λιμνοθαλασσών, Γιώργος Γκίλης.

Τα καφάσια με τα ψάρια θα φύγουν σήμερα κιόλας για Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο και Λάρισα και αναμένεται να δοθούν σε πληγέντες της κακοκαιρίας «Daniel» και «Elias».

«Αυτό που κάνουμε φέτος, το κάνουμε γιατί εμείς οι επαγγελματίες αλιείς έχουμε στο πετσί μας τι σημαίνει καταστροφή από το νερό», πρόσθεσε ο Γιώργος Γκίλης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...