Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: Βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα

Ελλάδα

Ένα σημαντικό εύρημα από τα επεισόδια στου Ρέντη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης βρίσκεται σε χέρια της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως είναι μέρος του σωλήνα αλλά όχι ολόκληρος.

«Είναι πολύ σημαντικό εύρημα και εστάλη ήδη στη ΔΕΕ για ανάλυση DNA και αποτυπώματα», αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον, θα εξεταστεί αν πρόκειται για μέρος της φωτοβολίδας που έπληξε 31χρονο αστυνομικό, άνδρα των ΜΑΤ που δέχθηκε ευθεία βολή από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο, όπου γινόταν ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, την Πέμπτη.

Ακόμα, από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για όσα συνέβησαν την Πέμπτη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το League Cup «Νίκος Σαμαράς», ανακαλύφθηκαν μέσα στο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη υπολείμματα από καμένες μπλούζες, φωτοβολίδες, κροτίδες και σουγιάς βρέθηκαν μέσα στην τουαλέτα του γηπέδου, τα οποία έμειναν εκεί όταν προσπαθούσαν να καταστρέψουν στοιχεία των επιθέσεων.

Από κάμερα εξωτερική του γηπέδου και μαρτυρίες αστυνομικών φαίνεται ότι όσοι προέβησαν στις επιθέσεις μπήκαν πάλι στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος: Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη

Το μήνυμα ότι «τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη» στέλνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις ευχές του για το φετίνο Πάσχα λίγε...

Καιρός: Συννεφιασμένη η Μεγάλη Τετάρτη – Η πρόγνωση για την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα

Γενικά καλός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου. Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, νεφώσεις παροδικά αυξημένες έως και τις απογευματινές...

Φόρτωση άρθρων...