Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Σαρωνίδα: 35χρονος βίασε ανήλικη και έστειλε «ροζ» φωτογραφίες της για να την εκδικηθεί

Ελλάδα

Υπόθεση βιασμού και εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος μίας ανήλικης εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές Αρχές στη Σαρωνίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, ο 35χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. 

Όταν η ανήλικη θέλησε να τερματίσει κάθε επαφή τους, ο κατηγορούμενος θέλησε να την εκδικηθεί κι έτσι έστειλε «ροζ» φωτογραφίες του κοριτσιού σε τρίτο άτομο, μέσω διαδικτύου.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σαρωνικού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με βάση σχετικό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για βιασμό, εκδικητική πορνογραφία, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολούθησε έρευνα σε σπίτια του 35χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • σκληρός δίσκος,
  • συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb) και
  • 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο 35χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας -Την Τρίτη στην επιτροπή της Βουλής

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Απριλίου, εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικ...

Μανώλης Τσικνάκης: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν…»

Ήταν 27 Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό τ...

Φόρτωση άρθρων...