Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Σε τουαλέτα γέννησε 13χρονη χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος – Γιατρός τής έδωσε καθαρτικά για τυμπανισμό

Ελλάδα

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε σε ελληνικό νοσοκομείο, καθώς μια 13χρονη γέννησε στην τουαλέτα, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Μάλιστα, γιατρός την είχε εξετάσει νωρίτερα, χωρίς να αντιληφθεί την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, όταν το παιδί πήγε στο νοσοκομείο, με αβάσταχτους πόνους στο στομάχι. Εκεί διαβεβαίωσε μαζί με την μητέρα της ότι δεν υπήρχε καμία σεξουαλική επαφή και στη συνέχεια ο παιδίατρος χορήγησε καθαρτικά για τυμπανισμό.

Στη συνέχεια, το παιδί πήγε στη τουαλέτα και γέννησε, ενώ έκτοτε παρακολουθείται από ψυχολόγους. Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, πατέρας είναι συμμαθητής της.

«Το παιδί σφάδαζε»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και είπε ότι «στο νοσοκομείο όταν ρωτήθηκε από τον παιδίατρο και το κοριτσάκι και η μητέρα είπαν ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές».

«Του έδωσαν για τυμπανισμό καθαρτικά εκεί το παιδί σφάδαζε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στην λεκάνη της τουαλέτας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Κάτι θα είχε καταλάβει αλλά προφανώς εδώ επενέβη το αίσθημα ντροπής και φαντάζομαι ότι αυτό το παιδί αυτό ένιωσε απόγνωση», σημείωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βύρωνας: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο άνδρας, τραυματισμένη η γυναίκα (Photos)

Συναγερμός στην Αστυνομία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους στον Βύρωνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Με...

Φόρτωση άρθρων...