Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 23χρονος ράπερ για τις οκτώ ληστείες μέσα σε δύο ώρες

Ελλάδα

Στη φυλακή επέστρεψε, έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή, ο 23χρονος ράπερ που κατηγορείται ότι διέπραξε οκτώ ληστείες το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι μέσα σε διάστημα δύο ωρών έκανε ληστείες σε τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών και ένα μίνι-μάρκετ στις περιοχές των Αμπελοκήπων, της Νεάπολης, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου, με συνολική λεία που υπερβαίνει τις 7.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από τέσσερις μήνες εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις.
 
Ωστόσο, φαίνεται πως συνέχισε την εγκληματική δράση του όταν βγήκε από τη φυλακή. Εκτός από τις οκτώ παραπάνω ληστείες, φέρεται να είχε «χτυπήσει» το προηγούμενο διάστημα άλλες τέσσερις φορές σε ζαχαροπλαστείο και μίνι-μάρκετ.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο 23χρονος φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης. Ζήτησε δε, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...