Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία στην Κυψέλη – Ο μαρτυρικός θάνατος και τα βασανιστήρια που περνούσε η 23χρονη

Ελλάδα

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που αφορούν τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία ενώ ήταν έγκυος είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021. Η υπόθεση έχει πάρει συγκλονιστική τροπή καθώς οι Αρχές έχουν συλλάβει και κατηγορούν για τον φόνο τη μητέρα, την αδερφή και τη σπιτονοικοκυρά της ενώ στο σπίτι που ζούσε η 23χρονη πριν μήνες διέμενε μία άλλη γυναίκα η οποία πέθανε.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος ο οποίος από την πρώτη στιγμή έλεγε πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί όμως το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή έκανε λόγο σε ισχαιμικό επεισόδιο.

«Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε» λέει ο πατέρας της

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (9/11) το Mega και η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Πριν από λίγες μόνο ημέρες η κατηγορούμενη, πλέον, μητέρα της Φαίης, είχε μιλήσει στην εκπομπή LIVE NEWS και εμφανιζόταν συγκλονισμένη ακόμα από τον θάνατο της κόρης της.

Το καθημερινό μαρτύριο που ζούσε η 23χρονη

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και από όσα είχε καταγγείλει ο πατέρας της Φαίης η κόρη του βιώνε έναν Γολγοθά.

Οι τρεις γυναίκες που σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα φέρονται να τη ξυλοκοπούσαν, να την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί, ενώ έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα έτσι ώστε να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Στο ίδιο σπίτι πέθανε και άλλη γυναίκα

Όπως μετέδωσε το Mega στο σπίτι της 57χρονης όπου ζούσαν η Φαίη, η αδελφή της και η μητέρα της, διέμενε και μία ακόμη γυναίκα 69 ετών η οποία πέθανε έξι μήνες νωρίτερα από την 23χρονη.

Η ίδια η σπιτονοικοκυρά υποστήριζε πως η εν λόγω γυναίκα αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα αλλά η αστυνομία κατέληξε ότι είχε αντίστοιχη κακοποιητική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλώρινα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση οικονομικής απάτης μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης και παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, που τελέστηκε τέλη Νοεμβρίου 2023, σε π...

Φαντασμαγορικό Πάσχα στην Κέρκυρα - Οι μελωδίες των φιλαρμονικών και το σπάσιμο των μπότηδων

Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, κατέκλυσε την Κέρκυρα για το φετινό Πάσχα, γεμίζοντας ασφυκτικά τα σοκάκια και τις πλατείες του νησιού. Η θρησκευτική κατάνυξη κορυφώθηκε το ...

Φόρτωση άρθρων...