Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Συλλήψεις δύο υπόπτων για την επίθεση τα ξημερώματα σε αστυνομικούς στη Χαριλάου Τρικούπη

Ελλάδα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης το πρωί του Σαββάτου (30/7) στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια, δύο ημεδαποί οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για βία κατά υπαλλήλων, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, οι δύο νεαροί ηλικίας 24 και 29 χρονών αντίστοιχα είχαν λάβει μέρος μαζί με άλλα άτομα σε επιθέσεις σε βάρος διμοιρίας που εκτελούσε υπηρεσία στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τούς απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις.

Στη συνέχεια τα άτομα τράπηκαν σε φυγή, συνεχίζοντας να εκτοξεύουν αντικείμενα κατά των αστυνομικών που τους καταδίωκαν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ύστερα από λίγη ώρα οι δύο κατηγορούμενοι πλησίασαν ξανά τους αστυνομικούς της διμοιρίας εξυβρίζοντας τους. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν, με τον 24χρονο να αντιστέκεται σθεναρά, τραυματίζοντας τον αστυνομικό που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρέστενα: Yποδύθηκαν τους αστυνομικούς σε ηλικιωμένη - Έφυγαν με χρηματοκιβώτιο και πάνω από 100.000 ευρώ

Μια απίστευτη ληστεία με θύμα μια ηλικιωμένη έλαβε χώρα στην Ηλεία χθες το μεσημέρι. «Ανοίξτε, είμαστε από την Ασφάλεια Πύργου…». Με αυτά τα λόγια δύο άγνωστοι δράστες, χθες το ...

Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι - Επτά προσαγωγές (εικόνες)

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Σύμφωνα με αστυνομικές π...

Φόρτωση άρθρων...