Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θρίλερ με πτήσεις της Emirates στο «Ελ. Βενιζέλος»: Συνοδεία μαχητικών F16 προσγειώθηκε αεροσκάφος

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη αλλά επέστρεψε. Η CIA ενημέρωσε τις ελληνικές Αρχές για ύποπτο Άραβα.

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για δύο πτήσεις της Emirates. Σε αυτές τις πτήσεις υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδεχομένως να επιβαίνει κάποιο ύποπτο άτομο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία πτήση της εταιρείας που είχε προορισμό το Ντουμπάι και δεν έφυγε ποτέ και για μία πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη, η οποία επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οι αμερικανικές Αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές ότι σε μία από τις δύο πτήσεις επιβαίνει κάποιο άτομο, που είναι πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα, σύμφωνα με πληροφορίες. Συγκεκριμένα, η CIA ενημέρωσε τις ελληνικές Αρχές για ύποπτο Άραβα.

Στο αεροδρόμιο Αθηνών έσπευσαν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας και έλεγξαν όλους τους επιβάτες της πρώτης πτήσης, που θα έφευγε για το Ντουμπάι. Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο στην πρώτη πτήση. 

Οι επιβάτες της πτήσης πρόκειται να εισέλθουν εκ νέου στο αεροπλάνο και να αναχωρήσουν κανονικά για το Ντουμπάι.

Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, συνοδεία μαχητικών αεροσκαφών F16 προσγειώθηκε στην Αθήνα η δεύτερη πτήση της Emirates. Η δεύτερη πτήση της Emirates είχε αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη και ο πιλότος έλαβε ειδοποίηση να επιστρέψει στην Αθήνα.

Πρόκειται να ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς διαδικασία με έλεγχο των επιβατών, των αποσκευών τους και του αεροσκάφους. Οι αστυνομικοί θα ανέβουν στο αεροσκάφος με σκυλιά προκειμένου να ελέγξουν το αεροπλάνο ενώ θα ερευνηθούν και οι επιβάτες της πτήσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Θεσσαλονίκη: Πολυετείς καθείρξεις στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν πενήντα κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στ...

Ο Ιερώνυμος πήρε το... φραγγέλιο: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...