Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς μετά τον θάνατο του 46χρονου από θερμοπληξία

«Δεν ήταν ντελιβεράς», είπαν οι συγγενείς του. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του 46χρονου.

Ελλάδα

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα που φέρεται να εργαζόταν ο 46χρονος, ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία. Mετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς είχε συλληφθεί νωρίτερα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος εργαζόταν στην ψησταριά χωρίς να έχει συναφθεί σχετική σύμβαση εργασίας και έκανε παράνομα διανομές με το ποδήλατό του. Επίσης δούλευε πάρα πολλές ώρες, ενώ πήγαινε παραγγελίες τις ώρες που απαγορεύεται να γίνονται διανομές λόγω του καύσωνα.

Αν και αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι ο 46χρονος ήταν ντελιβεράς, ο πατέρας του το διέψευσε, μιλώντας στο evima.gr. Αντίστοιχη δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της εστίασης, Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας για τους οποίους έκανε μικροδουλειές. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα. Δεν μπορεί να αναλάβει η Επιθεώρηση Εργασίας, από τη στιγμή που δεν είχε σταθερή δουλειά.

Το θύμα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας «άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου». Του έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Πιθανή αιτία θανάτου είναι η «καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία», σύμφωνα με το νοσοκομείο.

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσκομίσθηκε στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, οι συγγενείς έκαναν κλήση στις 16:38 από περιοχή κοντά στο Λιμεναρχείο. Σε έξι λεπτά, το ασθενοφόρο πήγε στο σημείο του συμβάντος και παρέλαβε τον ασθενή, διακομίζοντάς τον άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ξεκαθαριστούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο - Πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες τα Μέσα Μεταφοράς

Ποικίλα μηνύματα και εργασιακά αιτήματα περιελάμβανε η ατζέντα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, της οποίας οι διαδηλώσεις ολοκληρώθηκαν πριν από ...

Ιερώνυμος: Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη

Το μήνυμα ότι «τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη» στέλνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις ευχές του για το φετίνο Πάσχα λίγε...

Φόρτωση άρθρων...